فایل ورد بهينه سازي شرايط استخراج صمغ دانه بزرك ايراني به روش صفحه پاسخ

لینک دانلود

فایل ورد بهينه سازي شرايط استخراج صمغ دانه بزرك ايراني به روش صفحه پاسخ دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد بهينه سازي شرايط استخراج صمغ دانه بزرك ايراني به روش صفحه پاسخ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد بهينه سازي شرايط استخراج صمغ دانه بزرك ايراني به روش صفحه پاسخ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد بهينه سازي شرايط استخراج صمغ دانه بزرك ايراني به روش صفحه پاسخ :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آب و خاك (علوم و فنون كشاورزي و منابع طبيعي)

تعداد صفحات :14

استخراج آبی صمغ دانه بزرك (Linum usitassimum) با استفاده از طرح آماری روش صفحه پاسخ (response surface methodlogy) (RSM) بهینه سازی شد. در این پژوهش درجه حرارت استخراج در دامنه pH, 45-100C در محدوده 7-3 و نسبت آب به دانه در دامنه 24-4 به عنوان فاكتورهای موثر بر درصد بازده استخراج، مقدار پروتئین و ویسكوزیته ظاهری صمغ های استخراج شده، مورد مطالعه و بررسی قرار گرفتند.نتایج نشان داد درجه حرارت و pH دو فاكتور موثر بر بازده و كیفیت صمغ استخراجی (خلوص و ویسكوزیته ظاهری) است. در صورتی كه فاكتور نسبت آب به دانه، دارای اثر كمتری می باشد. شرایط بهینه استخراج صمغ دانه بزرك به صورت زیر معرفی گردید، درجه حرارت: 85-90C، نسبت آب به دانه: 14 و pH: 7-6.5 ویسكوزیته ظاهری صمغ های استخراجی نیز اندازه گیری شد و اثر شرایط استخراج بر خصوصیت رئولوژیكی صمغ حاصل مورد بررسی قرار گرفت.
كلید واژه: دانه بزرك ایرانی، صمغ، روش صفحه پاسخ، ویسكوزیته

توضیحات بیشتر