فایل ورد جدا كردن رنگ كاراملي از ملاس چغندرقند و بررسي ويژگي ها و كاربرد آن در صنايع غذايي

لینک دانلود

فایل ورد جدا كردن رنگ كاراملي از ملاس چغندرقند و بررسي ويژگي ها و كاربرد آن در صنايع غذايي دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد جدا كردن رنگ كاراملي از ملاس چغندرقند و بررسي ويژگي ها و كاربرد آن در صنايع غذايي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد جدا كردن رنگ كاراملي از ملاس چغندرقند و بررسي ويژگي ها و كاربرد آن در صنايع غذايي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد جدا كردن رنگ كاراملي از ملاس چغندرقند و بررسي ويژگي ها و كاربرد آن در صنايع غذايي :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آب و خاك (علوم و فنون كشاورزي و منابع طبيعي)

تعداد صفحات :17

به منظور بررسی رنگ ملاس چغندر قند و امكان جایگزینی آن با كارامل مصرفی صنایع غذایی، به ویژه نوشابه سازی، مقداری از ملاس رقیق شده، پس از تنظیم pH، از یك ستون رزین آمبرلایت به عنوان رزین جاذب تركیبات رنگی گذرانده شد، و رنگ آن به كمك الكل اسیدی جدا گردید. بیشترین درصد جداسازی (76.3%) در شرایط میزان رقت ملاس برابر با 10 درجه بریكس و مقدار رزین برابر 150 میلی لیتر به دست آمد. حلال جداسازی، و رنگ جامد به كمك تبخیر توسط خشك كن تصعیدی تولید شد. ویژگی های رنگ تولیدی از جمله قابلیت حل، میزان خاكستر، قند و قدرت رنگ دهی تعیین گردید. هم چنین، پایداری رنگ تولید شده در شرایط مختلف، از جمله pH های اسیدی، دما و نور مورد بررسی قرار گرفت. علاوه بر آن، شاخص های كمی محلول رنگ به كمك دستگاه هانترلب تعیین شد. رنگ تولیدی با كارامل مورد مصرف در نوشابه سیاه زمزم مقایسه شد، و ملاحظه گردید كه طول موج حداكثر جذب در آنها تقریبا یكسان است. هم چنین، از نظر حساسیت به تغییر pH نیز كاملا مشابه بودند. نوشابه های تولید شده با رنگ تولیدی و كارامل، از نظر انبارداری در شرایط مختلف دما و نور نیز با یكدیگر مقایسه شدند، و مشخص شد كه رنگ تولید شده بسیار مناسب تر است. به طور كلی، نتیجه گیری شد كه رنگ تولیدی جانشین بسیار مناسبی برای كارامل وارداتی در تولید نوشابه های گازدار سیاه رنگ می باشد.پودر رنگ تولید شده به عنوان جانشین بخشی از پودر كاكائو در تولید شیركاكائو نیز به كار رفت. آزمایش های تشخیص حسی نشان داد كه می توان به میزان 20% پودر رنگ تولیدی را جانشین پودر كاكائو نمود.كارامل تولید شده از ملاس از نظر بهداشتی كاملا سالم است. ارزیابی اقتصادی نیز براساس هزینه های ثابت و متغیر و قیمت فعلی ملاس انجام شد، و قیمت تولید هر گرم رنگ حدود 10 ریال برآورد گردید. بنابراین، تولید كارامل از ملاس كاملا اقتصادی است.
كلید واژه: رنگ غذایی، ملاس، كارامل

توضیحات بیشتر