فایل ورد اثر غلظت انرژي و مواد مغذي جيره بر عملکرد جوجه هاي آميخته گوشتي آرين

لینک دانلود

 فایل ورد اثر غلظت انرژي و مواد مغذي جيره بر عملکرد جوجه هاي آميخته گوشتي آرين دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد اثر غلظت انرژي و مواد مغذي جيره بر عملکرد جوجه هاي آميخته گوشتي آرين  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد اثر غلظت انرژي و مواد مغذي جيره بر عملکرد جوجه هاي آميخته گوشتي آرين،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد اثر غلظت انرژي و مواد مغذي جيره بر عملکرد جوجه هاي آميخته گوشتي آرين :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آب و خاك (علوم و فنون كشاورزي و منابع طبيعي)

تعداد صفحات :13

اثر سطوح مختلف انرژی جیره بر عملکرد جوجه های آمیخته گوشتی آرین و نیز بازدهی اقتصادی جیره ها در دو آزمایش مشابه بررسی گردید. آزمایش ها به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی، با پنج جیره و دو جنس انجام گرفت. جیره های غذایی به ترتیب محتوی 2800، 2900، 3000، 3100 و 3200 کیلوکالری انرژی قابل متابولیسم در کیلوگرم برای دوره آغازین (0-40 هفتگی) و 2900، 3000، 3100، 3200 و 3300 کیلوکالری انرژی قابل متابولیسم در کیلوگرم برای دوره رشد (4-7 هفتگی) بودند. نسبت انرژی قابل متابولیسم به مواد مغذی در تمام جیره ها ثابت نگهداشته شد. آزمایش اول در فصل تابستان و آزمایش دوم در فصل پاییز اجرا گردید.در هر دو آزمایش، افزودن وزن و ضریب تبدیل غذایی با ارزش تراکم انرژی در جیره بهبود یافت (P<0.01). میزان مصرف خوراک فقط در تابستان تحت تاثیر نوع جیره واقع شد (P<0.01)، به طوری که جوجه های تغذیه شده با جیره های حاوی پایین ترین سطح انرژی، خوراک کمتری نسبت به سایر گروه های آزمایشی مصرف نمودند. هم چنین، نسبت چربی محوطه شکمی به وزن لاشه جوجه ها، فقط در آزمایش اول تحت تاثیر نوع جیره واقع شد، و در جیره حاوی پایین ترین سطح انرژی کمتر از سایر گروه ها بوده است (P<0.01). هزینه خوراک مصرف شده به ازای تولید هر کیلو مرغ زنده در هر دو نوبت آزمایش، به طور معکوس تحت تاثیر نوع جیره غذایی قرار گرفت (P<0.01)، به طوری که با کاهش تراکم انرژی جیره، بازده اقتصادی افزایش یافت. برتری جنس نر به لحاظ افزایش وزن، ضریب تبدیل غذایی، ذخیره کمتر چربی در محوطه شکمی، و هزینه کمتر خوراک به ازای تولید یک کیلو وزن زنده در هر دو آزمایش معنی دار بوده است(P<0.01).
كلید واژه: جوجه گوشتی، غلظت انرژی جیره، افزایش وزن، خوراک مصرفی، بازده اقتصادی

توضیحات بیشتر