فایل ورد تاثير تركيدگي پوست نرم ميوه در آلودگي پسته به آفلاتوكسين و حشرات

لینک دانلود

 فایل ورد تاثير تركيدگي پوست نرم ميوه در آلودگي پسته به آفلاتوكسين و حشرات دارای 25 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد تاثير تركيدگي پوست نرم ميوه در آلودگي پسته به آفلاتوكسين و حشرات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد تاثير تركيدگي پوست نرم ميوه در آلودگي پسته به آفلاتوكسين و حشرات،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد تاثير تركيدگي پوست نرم ميوه در آلودگي پسته به آفلاتوكسين و حشرات :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آفات و بيماريهاي گياهي

تعداد صفحات :25

آلودگی پسته به آفلاتوكسین و حشرات در دو گروه میوه پسته شامل پسته های زودخندان كه معمولا در مرحله قبل از رسیدن میوه به وجود می آیند و میوه هایی كه بعد از مرحله رسیدن در پوست رویی (pericarp) آن ها تركیدگی ایجاد می شود در شرایط باغ های پسته رفسنجان بررسی شد. پیدایش تركیدگی در پوست نرم پسته (hull) یك پدیده عمومی در میوه های پسته در مرحله بعد از رسیدن تشخیص داده شد. این نوع میوه ها منشا مهم آلودگی میوه پسته به آفلاتوكسین و حشرات می باشند. آلودگی به آفلاتوكسین در میوه های پسته زود خندان محرز بود. لیكن در تمام نمونه های متعلق به میوه های رسیده با پوست رویی تركدار اعم از دارای آلودگی به حشرات یا بدون آلودگی به حشرات آفلاتوكسین در حد بالایی یافت شد. براساس نتایج این تحقیق، شب پره خرنوب (Apomyelois ceratoniae) تریپس (Liothrips autriacus) و مورچه ها (دو گانه ناشناخته) فقط از محل شكاف پوست رویی و میانی پسته (Mesocarp) در مرحله قبل و بعد از رسیدن میوه وارد آن می شدند. اما كرم میوه خوار پسته (Recutvaria pistaciicolla) و شب پره پوستخوار میوه پسته (Arimania komaroffi) قادر به خسارت به پوستی رویی پسته بودند و از مرحله قبل از رسیدن میوه به آن حمله می كردند. صدمه پرندگان به میوه پسته نیز شرایط مساعد را برای آلودگی پسته به آفلاتوكسین و حشرات به وجود می آورد. تركیدگی در پوست رویی میوه های رسیده در فاصله كوتاهی پس از میوه ایجاد و توسعه می یافت. بنابراین توصیه می شود محصول پسته بلافاصله بعد از بلوغ فیزیولوژیكی میوه برداشت شود. در این مقاله ارتباط روند رسیدن میوه پسته و ایجاد تركیدگی در پوست رویی آن با تولید آفلاتوكسین و آلودگی به حشرات به تفصیل بحث شده است.
كلید واژه: پسته: تركیدگی میوه پسته، آفات پسته، آفلاتوكسین، كفك ها، زمان برداشت، صدمه حشرات، پرندگان

توضیحات بیشتر