فایل ورد اثر ميزان كودهاي روي، منگنز و آهن بر عملكرد كمي و كيفي گندم نان رقم پيشتاز: مقاله كوتاه علمي

لینک دانلود

 فایل ورد اثر ميزان كودهاي روي، منگنز و آهن بر عملكرد كمي و كيفي گندم نان رقم پيشتاز: مقاله كوتاه علمي دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد اثر ميزان كودهاي روي، منگنز و آهن بر عملكرد كمي و كيفي گندم نان رقم پيشتاز: مقاله كوتاه علمي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد اثر ميزان كودهاي روي، منگنز و آهن بر عملكرد كمي و كيفي گندم نان رقم پيشتاز: مقاله كوتاه علمي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد اثر ميزان كودهاي روي، منگنز و آهن بر عملكرد كمي و كيفي گندم نان رقم پيشتاز: مقاله كوتاه علمي :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نهال و بذر

تعداد صفحات :5

با تولید سالانه بیش از ده میلیون تن گندم بالاترین پروتئین گیاهی كه بالغ بر یك میلیون تن است در كشور فراهم می گردد، در نتیجه بالغ بر 45% كالری مورد نیاز مردم كشورمان از گندم تامین می شود. با توجه به اهمیت گندم در تغذیه انسان لازم است همراه با افزایش عملكرد كمی در بالابردن كیفیت گندم هم اقداماتی انجام شود (ملكوتی، 1379). میانگین حد بحرانی آهن 75/4، روی 77/0 و منگنز را 6/4 پی پی ام می باشد. بر پایه این حدود بحرانی مشخص شد كه 37% از اراضی كشت گندم آبی از كمبود آهن و 40% از كمبود روی و 25% از كمبود منگنز شدیداً رنج می برد.
كلید واژه: گندم، رقم پیشتاز، عملكرد دانه، درصد پروتئین، اثر ریز مغذی ها

توضیحات بیشتر